For Besøgende : Vestegnens Beer festival den 7-8 oktober i Brøndby Hallen

Vestegnens Beer festival er ikke en oktoberfest med 1 liters øl og tyrolermusik, det er en Øl festival hvor bryghuse, bryggerier, håndbryggere, ølshops, brygmestre og øl specialister fylder hele Brøndby Hallen op med hundredvis af forskellige øl, som tusindvis af Øl glade kunder gerne vil smage på.

Vi sørger for at skabe den rigtige stemning i de rette omgivelser i Brøndby Hallen, vi laver en hyggelig Biergarten , hvor man kan nyde og smage sin øl, og samtidig få en god sludder med vennerne.

Lækkert mad-Street Food

Vi laver et Hyggeligt område lige ude for Brøndby Hallen , hvor der vil være Food Trucks med street food, der kommer følgende Food Trucks Gorms Pizza-Familie-gryden- Jura Pancakes.

Der vil også være mulighed for at købe en Buffet inden i hallen. 

Sessions

Man kan købe billetter til 3 sessions til Vestegnens Beer Festival 

Fredag 16-22.00

Lørdag 11.00-16.30 samt 17.30-23.00

ALDERSGRÆNSE

Den er 18 år for at komme ind til Vestegnens Beer Festival


BILLETTER i DØREN

Man kan købe billetter i døren til Vestegnens Beer Festival, prisen vil være 125 for indgangen kun, og køb af 10 smagspolletter vil koste 125.-.1 polet er lig med en smagsprøve på 10 cl, ved meget dyre øl kan det være 5 cl. Et smagsglas koster 25,-

 

​Følg JH Events & arrangementer på Facebook​​

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores events rundt om i Danmark.

Følg os

JH Events & Arrangementer ApS har siden 2002 arrangeret mange forskellige events i hele Danmark. VI har blandt andet arrangeret diverse messer- julefrokoster- Julemarkeder- markeder-koncerter.

JH EVENTS & Arrangementer ApS​ - Mosekilen ​4, 2630 Taastrup - 2728 1708 - jh@jhevents.dk - CVR: ​30540441