Vi glæder os til, at byde velkommen til Vestegnens Beer festival.

En  Øl Festival hvor der er fokus på øllet​

Vestegnens Beer festival er ikke en oktoberfest med 1 liters øl og tyrolermusik, det er en Øl festival hvor bryghuse, bryggerier, håndbryggere, ølshops, brygmestre og ølspecialister fylder hele Brøndby Hallen op med hundredvis af forskellige øl, som tusindvis af Øl glade kunder gerne vil smage på.

Vi sørge for at skabe den rigtige stemning i de rette omgivelser i Brøndby Hallen , vi laver en hyggelig Biergarten , hvor man kan nyde og smage sin øl, og samtidig få en god sludder med vennerne .

LÆKKERTMAD-FOODTRUKS-STREET FOOD 

Vi laver et område lige ude for Brøndby Hallen , hvor der vil findes food Trucks med street Food, så man kan få stillet sin sult i et stort madunivers, som passer til konceptet.


Sessions

Man kan købe billetter til 3 sessions til Vestegnens Beer Festival​

Fre 16.00 - 22.00

​Lør 11-16.30 samt 17.30-23.00

LIGE NU SÆLGER VI BILLETTER TIL 225.-

DET INKLUDERE- ET SMAGSGLAS PÅ 10 CL SAMT 10 SMAGSPOLLETTER .

SOM UDLEVERES VED ANKOMST TIL BRØNDBY HALLEN.

Billetsalget er åbent brug følgende link.https://event.it/jhevents/vestegnensbeerfestival

Flere Smagspoletter kan tilkøbes under festivallen 10 stk. for 125,- 1 polet er lig med en smagsprøve på 10 cl ved meget dyre øl kan det være 5 cl.

BILLETTER i DØREN

Man kan købe billetter i døren til Vestegnens Beer Festival, prisen vil være 125 for indgangen kun, og køb af 10 smagspolletter vil koste 125.-.1 polet er lig med en smagsprøve på 10 cl, ved meget dyre øl kan det være 5 cl. Et smagsglas koster 25,-

​Følg JH Events & arrangementer på Facebook​​

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores events rundt om i Danmark.

Følg os

JH Events & Arrangementer ApS har siden 2002 arrangeret mange forskellige events i hele Danmark. VI har blandt andet arrangeret diverse messer- julefrokoster- Julemarkeder- markeder-koncerter.

JH EVENTS & Arrangementer ApS​ - Mosekilen ​4, 2630 Taastrup - 2728 1708 - jh@jhevents.dk - CVR: ​30540441